Lokaal winkelen stimuleren

Op 26 april 2023, over deze onderwerpen: Lokale economie

De noodzakelijke werken aan de Hondiuslaan zijn nu enkele weken aan de gang. Om onze lokale handelaars extra te ondersteunen onderneemt de gemeente heel wat acties. Onze handelaars zijn steeds bereikbaar, ook tijdens de werken. We roepen iedereen op om lokaal te blijven kopen.

De voorbije maanden kwamen er enkele gezellige winkels en eetgelegenheden bij in ons dorp. In combinatie met de gevestigde waarden zorgt het voor een gevarieerd aanbod. Winkelen in Duffel willen we uiteraard blijven stimuleren. De uitvoering van de werken aan de Hondiuslaan en hoe je onze handelaars het best kan bereiken communiceren we onder andere via de sociale media, het gemeentelijk infoblad, Het Klokje en via banners in het straatbeeld.

Postkaartenactie

Maar er zijn nog andere acties, zoals de postkaartenactie. Elke maand kunnen klanten InDuffel-bons winnen wanneer ze in Duffel winkelen en dit zolang de werken aan de Hondiuslaan duren. De postkaart kan je onder andere vinden op de achterzijde van het gemeentelijk infoblad. Op deze kaart vind je een eenvoudig grondplan met de invalswegen die leiden naar de Duffelse winkels. Ook de nabijgelegen parkings zijn aangegeven. Met deze postkaart kan je ook deelnemen aan de wedstrijd. Geef de kaart ingevuld af bij een Duffelse handelaar naar keuze en maak elke maand kans op InDuffelbons. Schepen van communicatie Isabel Glorie en schepen van lokale economie Dirk Broes zijn enthousiast over de verschillende acties en blijven verderwerken aan een aangenaam en mooi Duffel om te wonen, te werken, te leven en... te winkelen. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is