Marc Van der Linden nieuwe lijsttrekker N-VA Duffel

Op 13 juni 2012, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Marc Van der Linden zal op 14 oktober de Duffelse N-VA-lijst aanvoeren. Marc is 53 jaar, gehuwd en vader van twee kinderen. Beroepshalve bekleedt  hij een belangrijke  commerciële  functie  binnen een groot chemisch bedrijf.

Marc Van der Linden : " Het is voor mij een grote eer dat ik de Duffelse N-VA lijst mag trekken op 14 oktober. De politieke microbe heeft mij al veel langer in haar greep maar als voorzitter van de Duffelse Natuurvrienden en de Turnkring OGK heb ik eerder nooit de stap naar de actieve politiek gezet. De  N-VA heeft voor Duffel  een klare toekomstvisie en een sterk project waar ik graag mijn schouders onder zet.  Verandering waar het moet en behouden wat goed is."

Voorzitter Geert Aerts :" Als je een kandidaat zoals Marc in je rangen telt, moet je niet twijfelen. Ik zet dan ook met veel plezier een stap opzij en heb er het volste vertrouwen in dat we met Marc aan het hoofd van onze lijst de Duffelaars kunnen overtuigen van de noodzaak aan een nieuwe frisse en open bestuurswind. Het gaat bij N-VA niet om de ego's maar om de juiste persoon op de juiste plaats."

Ook ondervoorzitter Ivan Blauwhoff is enthousiast over de nieuwe lijsttrekker :" De N-VA zet lokaal sterk in op het versterken van het sociaal weefsel. Hoe maken we van onze gemeente ook een hechte gemeenschap ? Marc zet zich al zijn hele leven belangeloos in voor het Duffelse verenigingsleven en belichaamt perfect waar de N-VA, ook in Duffel, voor staat."

 

 

                       Marc Van der Linden

  • geboren te Duffel op 21 februari 1959
  • gehuwd met Liliane
  • vader van Philippe en Anne-Lore
  • belangrijke commerciële functie binnen een groot chemisch bedrijf
  • voorzitter van de Duffelse Natuurvrienden
  • voorzitter van Turnkring OGK (sinds 1993)

 

 

marc.vanderlinden [at] n-va.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is