Dirk Broes op vierde plaats

Op 7 juni 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Verkiezingen 2018

N-VA Duffel is zeer verheugd te kunnen meedelen dat Dirk Broes bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober de vierde plaats zal innemen op de N-VA-lijst. Dirk (47) is geboren en getogen in Duffel, zetelde vroeger al 12 jaar in de gemeenteraad en is bekend als zaakvoerder van de gelijknamige uitvaartverzorging. Hij is ook voorzitter van de middenstandsvereniging Duffel-Oost. Eerder maakte de partij bekend dat gemeenteraadslid en voormalig schepen Ivan Blauwhoff de vierde plaats zou innemen maar hij staat die plaats nu af aan Dirk Broes en zal op de achtste plaats staan.

 

“Dit is natuurlijk een weloverwogen beslissing, maar tegelijk ook een van het hart” licht Dirk zijn keuze toe. “Ik heb mij steeds heel verbonden gevoeld met de Duffelse gemeenschap. Daarom heb ik mij in het verleden ook al politiek geëngageerd en heb ik van 1994 tot 2006 heel graag de belangen van de Duffelaars behartigd in de gemeenteraad. Ik was al geruime tijd overtuigd van de lokale en nationale N-VA-visie en zet nu graag mee mijn schouders onder het N-VA-project voor Duffel. Ik sta, ook beroepshalve natuurlijk, tussen de mensen en wil mij inzetten voor hen. De     N-VA is een rechtlijnige partij met een verhaal van rechten en plichten. Zo bouw je een hechte samenleving en daar help ik graag aan mee.”

Sofie Joosen, de kandidaat-burgemeester voor de N-VA, is opgetogen: “Met Dirk halen we weer een zeer geëngageerde en ervaren kandidaat in huis. Een man ook met een visie over hoe we Duffel nog beter kunnen maken. Het feit dat een absolute topper als Dirk onze lijst komt versterken, toont dat ons project werkt, werft en overtuigt.”

Ook gemeenteraadslid Ivan Blauwhoff staat met veel plezier de vierde plaats af aan Dirk Broes: “Voor de N-VA maar ook voor Duffel is Dirk een grote meerwaarde. Dirk staat garant voor degelijkheid, professionaliteit en engagement. Kwaliteiten die wij als partij hoog in het vaandel dragen en waar alle Duffelaars wel bij zullen varen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is