Duffel krijgt eerste ambtenaar lokale economie

Op 9 augustus 2016, over deze onderwerpen: Gemeenteraad

Om de lokale ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft de gemeente Duffel voortaan een ambtenaar lokale economie.

De ondernemers kunnen terecht bij Philip Verelst die de taak op zich zal nemen en meteen ook de eerste Duffelse ambtenaar voor lokale economie wordt. Philip Verelst is momenteel marktleider, een taak die hij verder zal blijven vervullen, en zorgt er dus ook voor dat de wekelijkse Duffelse markt in goede orde verloopt.

Sofie Joosen die als schepen bevoegd is voor de lokale economie licht toe: “In de eerste plaats vervult de ambtenaar de rol van aanspreekpunt voor de ondernemers in de gemeente. Hij beantwoordt vragen van ondernemers of wijst ze op een correcte manier door naar de juiste gemeentelijke dienst. Daarnaast informeert hij de ondernemers over zaken die voor hen relevant zijn. Dat zijn natuurlijk in de eerste plaats economische zaken, maar ook als er nieuws is van andere diensten, denk maar aan mobiliteit, openbare werken, enzovoort, zal hij de ondernemers informeren. Tenslotte wordt onze nieuwe ambtenaar lokale economie de spil voor het voeren van een gemeentelijk economisch beleid.”

De contactgegevens van de ambtenaar lokale economie zijn: Philip Verelst – 015 30 72 60 – economie [at] duffel.be. Meer info vind je ook op www.duffel.be (werken en ondernemen / lokale economie).

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is