Enthousiasme Jong N-VA-bestuur is groot

Op 29 maart 2022, over deze onderwerpen: Jong N-VA
Bestuur Jong N-VA

Onze Jong N-VA-afdeling organiseerde gisteren bestuursverkiezingen. Het enthousiasme was groot. Voortaan zal het bestuur van de jongerenafdeling maar liefst 8 bestuursleden tellen. Eline Van Kerckhoven werd opnieuw verkozen als voorzitter. 

De nieuwe verkiezingen betekenen een nieuwe start voor Jong N-VA Duffel. “De werking van verenigingen verderzetten was in tijden van corona geen evidentie, ook voor ons niet. Het maakt me dan ook bijzonder trots dat we vandaag ons bestuur hebben kunnen verdubbelen. Dat toont aan dat jongeren in ons project geloven”, zegt Van Kerckhoven.

Een team van acht

Naast de functie van voorzitter werd er ook een nieuw dagelijks bestuur gekozen. Toon Jacobs wordt de komende twee jaar ondervoorzitter, Tine De Vylder is de nieuwe penningsmeester en Stef Mariën wordt secretaris van de afdeling. Verder zullen ook Jeroen Van Esbroeck, Charlotte Vanhoof, Thomas Fierens en Wout Frederickx toetreden tot het bestuur.

Een hart voor Duffel

De afgelopen jaren probeerde de jongerenafdeling in te zetten op maatschappelijk engagement. “Met acties als de Warmste Week, bomen planten, de lenteschoonmaak, … proberen we te zorgen voor mens en natuur in Duffel. Die lijn wil ik graag blijven volgen en uitbreiden”, aldus de voorzitter. Ook Duffels N-VA-schepen van jeugd Dirk Broes is blij met het uitgebreide jongerenbestuur. “Een jongerenafdeling is cruciaal om te weten wat er bij de jeugd leeft”, zegt de schepen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is