Ivan Blauwhoff nieuwe fractieleider N-VA Duffel

Op 29 januari 2019, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Gemeenteraad
Sofie Joosen en Ivan Blauwhoff

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober kwam de N-VA veruit als grootste partij uit de bus.

De komende zes jaar zal Duffel dus opnieuw geleid worden door een coalitie onder leiding van de N-VA met maar liefst 10 gemeenteraadsleden. Naast Sofie Joosen als burgemeester, levert N-VA met Theo Boel en Dirk Broes ook nog 2 schepenen, en werd Rita Bellens aangeduid als voorzitter van de gemeenteraad.

Vandaag maakt de partij tot slot bekend dat de fractie in de gemeenteraad zal geleid worden door Ivan Blauwhoff.

Sofie Joosen : “Met Ivan komt er een ervaren raadslid aan het hoofd van onze fractie. Tijdens de vorige legislatuur heeft hij de nodige ervaring opgedaan, de eerste jaren als schepen en ook daarna als gemeenteraadslid was hij een meerwaarde voor onze partij in de gemeenteraad. Ivan kent de Duffelse dossiers zeer goed en is dus de geknipte figuur om onze raadsleden, zeker de nieuwverkozenen, te begeleiden.”

Ook Ivan Blauwhoff is verheugd met zijn nieuwe functie: ”Het is een hele eer om aangeduid te worden als fractieleider. Als grootste fractie willen we de komende zes jaar opnieuw onze stempel  drukken en zoveel mogelijk punten van ons N-VA programma uitvoeren voor een leefbaar en bruisend Duffel.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is