Jong N-VA Duffel deelt fietslichtjes uit aan schoolgaande jeugd

Op 10 december 2019, over deze onderwerpen: Jong N-VA

Onder het motto ‘Jong N-VA ziet je graag’ deelde Jong N-VA Duffel fietslichtjes uit aan de schoolpoort van het Sint-Norbertusinstituut. “Fietsveiligheid is voor Jong N-VA een topprioriteit”, zegt kersvers voorzitter Eline Van Kerckhoven.

De dagen korten en het blijft buiten langer donker. Het bracht de jongerenafdeling van N-VA Duffel op het idee om gratis fietslichtjes uit te delen aan de schoolgaande kinderen uit de regio.

“Als we kinderen willen overtuigen om met de fiets naar school te gaan, moeten we in de eerste plaats zorgen voor goede randvoorwaarden. Gezien worden in het verkeer hoort daar absoluut bij”, zegt voorzitter Eline Van Kerckhoven.

Positieve reacties

Jong N-VA Duffel deelde lichtjes uit aan de schoolpoort van het Sint-Norbertusinstituut.

“Op slechts tien minuten waren alle lichtjes uitgedeeld. De vele positieve reacties van zowel de jongeren als de ouders doen ons plezier. Ik ben blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een fietsveiliger Duffel”, zegt ondervoorzitter Toon Jacobs.

Voorzitter Eline Van Kerckhoven sluit zich daar volmondig bij aan: “fietsveiligheid is voor N-VA Duffel een topprioriteit. Het doet ons als jongerenwerking plezier om te zien dat onze moederafdeling haar stempel qua fietsveiligheid ook op het bestuursakkoord heeft kunnen drukken”, aldus de nieuwe voorzitter.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is