N-VA Duffel lanceert vier nieuwe kandidaten

Op 9 juli 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Op 14 oktober zullen op de verkiezingslijst van N-VA Duffel al zeker vier politieke ‘nieuwkomers’ terug te vinden zijn. Yvi de Boer, Brigitte Vandenbussche, Gert Heyselberghs en Kristoff Van Genechten kiezen voor N-VA en zullen onze lijst versterken. We stellen ze aan u voor.

Kristoff Van Genechten (42) zal de 14e plaats innemen. Deze sportieve veertiger is papa van twee dochters, Silke en Sam. Kristoff heeft een masterdiploma in de Politieke Wetenschappen en werkt in Mechelen als onderwijscoördinator in het Busleyden Atheneum. In zijn vrije tijd is hij terug te vinden op de planken van het Garageteater of als badmintontrainer bij BC Duffel. Kristoff is ook actief bij ‘Ouders in Actie’, het oudercomité van de scholen in de Mijlstraat.

Op de vijftiende plaats komt Yvi de Boer (36). Yvi is de gedreven mama van Maxim en Rens en beroepshalve actief in de verkoop. Ze is gehuwd met Yves, mede-zaakvoerder van de Duffelse verzinkerij Galvani. In haar vrije tijd kan je Yvi steeds terugvinden langs de lijn bij de voetbalwedstrijden van haar zonen. Volgend seizoen staat ze zelf tussen de lijnen bij het nieuwe vrouwenelftal van KFCD.

Gert Heyselberghs (41) staat op 16. Gert is leraar in Duffelse school Ter Elst, waar kinderen met speciale noden buitengewoon onderwijs volgen. Zelf is Gert vader van maar liefst vier zonen: Viktor, Kamiel, Korneel en Arthur. Deze vier Heemskinderen zitten tijdens de Ballonnekesstoet op het Ros Beiaard. Gert speelt voetbal bij de veteranen van VV Duffel.

Op 20 vinden we Brigitte Vandenbussche (39). Mama van Maxim, Matteo, Ruben en Céleste. Brigitte is Master in de Handelswetenschappen en adviseur bij de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen. Ze maakt deel uit van het oudercomité van basisschool ’t Kompas.

Lijsttrekker Sofie Joosen is zeer blij met de nieuwe namen: ”Met deze vier sterke en gemotiveerde Duffelaars bouwen we verder aan een zeer sterke lijst voor 14 oktober. Het zijn alle vier betrokken ouders van jonge kinderen die samen willen bouwen aan een nog beter Duffel en hun schouders mee onder ons ambitieuze N-VA-project zetten. Onze lijst zal zeer evenwichtig zijn, en telt naast de ervaring van onze schepenen en mandatarissen, dus ook al zeker deze vier nieuwe mensen met frisse en goede ideeën voor Duffel."

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is