N-VA Duffel schenkt 500 euro aan VZW Klim Op

Op 17 juli 2020, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Traditiegetrouw vindt in de maand mei het jaarlijkse ‘Laat ontbijt’ van N-VA Duffel plaats. Om evidente Covid19-redenen ging de editie van dit jaar niet door. Even traditiegetrouw overhandigt de Duffelse N-VA-afdeling op dit evenement een steunbedrag aan een, vaak Duffels, goed doel.

Geld geven aan een goed doel kan natuurlijk wel. Ook in Covid19 tijden. De organisatie die dit jaar de 500 euro op haar bankrekening mag bijschrijven is de VZW Klim-Op. De cheque werd officieel, met inachtneming van alle social distancing regels, overhandigd door burgemeester Sofie Joosen, penningmeester Bert Van Winkel en BCSD-raadslid Liliane Bruyninckx.

Bart Iliaens, voorzitter en  Bart De Boeck, ondervoorzitter, namen de cheque voor de VZW in ontvangst.

Bart Iliaens : “Klim op is een vereniging die zich inzet om kinderen en jong volwassenen met een handicap te helpen in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid.

Sinds onze oprichting in 1994 hebben we niet stilgezeten en talrijke goede doelen gesteund. Meestal met een duidelijke link naar Duffel. Soms gaat het om een echt individueel doel maar het kan evengoed een groepering zijn die opkomt voor onze doelgroep.

Wij zijn heel blij dat N-VA Duffel aan ons heeft gedacht en we zullen het geschonken bedrag dan ook goed gebruiken. Lezers die weet hebben van kinderen of jongeren met een handicap die steun zouden kunnen gebruiken kunnen mij steeds bereiken op volgend nummer : 0475.291.114. Alle vragen positief beantwoorden is onmogelijk maar de voorbije 26 jaar hebben we heel wat mee kunnen helpen realiseren en dit blijven we ook in de toekomst nog verder doen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is