Nieuwjaarsreceptie

Op 29 januari 2023, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Januari is traditiegetrouw de maand van de recepties. Op de laatste zondag van de eerste maand van het jaar houden wij naar goede gewoonte onze nieuwjaarsreceptie. Zoals steeds konden we weer rekenen op heel wat aanwezigen. Het is hartverwarmend om vast te stellen hoe enthousiast jullie steeds zijn. Dat merken we ook aan ons ledenaantal dat nog altijd in stijgende lijn zit.

Vorig jaar konden we nog geen nieuwjaarsreceptie organiseren. We deelden toen als alternatieve nieuwjaarsactie wel meer dan 1.000 smoutebollen uit aan de Duffelaars op het Van der Lindenplein. Dit jaar was zaal Alcazar de locatie voor onze nieuwjaarsreceptie. Ons recept is gekend: een leuke babbel, een glaasje bubbels en heerlijke hapjes. Het was fijn om de bekende maar ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Spreekster was Els van Doesburg, voor sommigen misschien ook nog een nieuw gezicht. Els is schepen in Antwerpen en wist de zaal muisstil te maken tijdens haar beklijvende toespraak. Onderaan deze pagina kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden.

We hopen jullie volgend jaar allemaal terug te mogen verwelkomen en wensen iedereen alvast nogmaals een gezond en gelukkig nieuwjaar! 

Ben je nog geen lid van N-VA Duffel maar wens je dat wel te worden, stuur dan een mailtje naar onze ledenverantwoordelijke Kristoff Van Genechten via kristoff.vangenechten [at] n-va.be of stuur een berichtje naar 0486 420 296.

Tot gauw!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is