N-VA Duffel nodigt u uit voor een bezoek aan het Vlaamse en Federale parlement

Op 26 augustus 2015

Op 25 mei 2014 behaalde de N-VA een klinkende verkiezingsoverwinning. Zeker voor de N-VA Duffel was het een heuglijke dag. Sofie Joosen werd verkozen als Vlaams Volksvertegenwoordiger en Rita Bellens bemachtigde een zitje in de Kamer. Een ongelooflijke prestatie, zeker als je weet dat het meer dan 30 jaar geleden was dat er nog eens een Duffelaar tot Volksvertegenwoordiger verkozen werd. En nu hebben we er in één klap twee !!!

Sofie en Rita zijn ondertussen één jaar aan de slag in de Wetstraat en om dat te vieren zetten ze de deuren van het Parlement voor u open op 28 november. N-VA Duffel nodigt iedereen uit om hun werkplek in Brussel te ontdekken tijdens een exclusieve rondleiding. Sofie en Rita zullen zelf de rol van gids op zich nemen !!!

Dus, wil je al lang eens een bezoek brengen aan het kloppend hart van onze democratie ? Wil je zelf eens op het spreekgestoelte staan in het Parlement ?

Houd dan alvast 28 november vrij in je agenda. Sofie en Rita verzorgenen die dag een rondleiding in het Vlaamse en het Federale Parlement. We reizen met de trein naar Brussel om 9 u en zijn terug om 17 u. Afspraak aan het station van Duffel om 8u50.

Deelnemen is volledig kosteloos. Treinrit, lunch en drankje worden u gratis aangeboden.

Inschrijvingen doe je bij Ivan Blauwhoff op het nummer 0477 574 193 of op e-mailadres : ivan.blauwhoff [at] vlaamsparlement.be

Snel zijn is de boodschap, wat de plaatsen zijn niet ongelimiteerd.

Tot dan.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is