Sofie Joosen opnieuw lijsttrekker

Op 29 januari 2024, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws
Top-3 en lijstduwer bekendgemaakt tijdens nieuwjaarsreceptie

Onze nieuwjaarsreceptie was opnieuw een gigantisch succes. In een overvolle Cinema Plaza kregen bijna 300 bezoekers een primeur van voorzitter Walter Sels. Hij maakte immers de top-3 en de lijstduwer bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Burgemeester Sofie Joosen zal de lijst opnieuw trekken. Schepenen Dirk Broes en Isabel Glorie vervolledigen de top-3. Voormalig burgemeester Marc Van der Linden duwt de lijst.

 

Top-3 en lijstduwer gekend

Burgemeester Sofie Joosen (37) werd dus opnieuw voorgesteld als N-VA-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. ‘Als geboren en getogen Duffelaar is het een hele eer om elke dag te mogen werken aan een nog mooiere gemeente. Mijn hart klopt voor Duffel. Met veel plezier trek ik dan ook onze sterke N-VA-lijst en ben opnieuw kandidaat burgemeester’ zegt Sofie Joosen.

Schepenen vervolledigen top-3

Schepenen Dirk Broes (53) en Isabel Glorie (37) staan respectievelijk op plaats 2 en 3. N-VA Duffel brengt zo heel wat bestuurservaring aan de aftrap. ‘We hebben inderdaad heel wat sterkhouders in onze rangen maar er zullen zeker ook verschillende nieuwe gezichten op de lijst verschijnen in oktober’ zegt voorzitter Walter Sels. Marc Van der Linden (64), Duffels burgemeester van 2013 tot 2018, zal de lijst opnieuw duwen. ‘Deze gedreven ploeg verdient mijn steun’ aldus de voormalige burgemeester.

Nationale kandidaten op 6

Een overvolle zaal kreeg niet alleen drank en hapjes geserveerd, ook de speeches van burgemeesters Sofie Joosen en Koen Metsu werden gesmaakt. 2024 is een echt verkiezingsjaar en Duffel gooit zich volop in de strijd. Sofie Joosen (6de plaats Vlaams Parlement), Kristoff Van Genechten (6de opvolger Kamer) en Svetlana Nikolayonok (6de opvolger Europa) werden eveneens aan het publiek voorgesteld. 

We willen alle aanwezigen bedanken voor hun massale opkomst. Dankzij jullie hartverwarmende aanwezigheid werd het een topeditie.

 

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is