Tine Croes kandidaat voor N-VA

Op 22 maart 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Verkiezingen 2018

N-VA Duffel is zeer verheugd te kunnen mededelen dat Tine Croes bij de gemeenteraadsverkiezingen een zichtbare plaats zal innemen op onze lijst. Tine is geboren en getogen in Duffel als dochter van Paul Croes, 25 jaar voorzitter van KFC Duffel en als kleindochter van de voormalige gemeentesecretaris Romain Croes. Ze is 52 jaar oud, woont in Duffel Oost en werkt als onthaalmedewerkster bij het Sint-Maarten ziekenhuis in Mechelen.

“Dit is een zeer bewuste beslissing” licht Tine haar keuze toe. “Inzet en engagement voor de Duffelse gemeenschap lopen als een rode draad door onze familie. Net als voetbal en dan in het bijzonder KFC Duffel. Zo was mijn vader Paul meer dan 2 decennia lang voorzitter van de club en was ik zelf afgevaardigde van de ploeg van mijn zoon en 8 jaar lang jeugdvoorzitter. Mijn betrachting, en die van mijn vader, was om zoveel mogelijk eigen jeugd te laten doorstromen naar het eerste elftal. Mijn hart bloedde als ik zag hoe veel jeugdmiddelen naar de eerste ploeg werden afgeleid om gehuurde ‘vedetten’ een buitensporig salaris te betalen. Vandaag wil ik dan ook, vanuit dat engagement, de stap zetten naar een politieke partij die vol inzet op ondersteuning van de clubs om onze Duffelse jeugd in goede omstandigheden te laten sporten. Maar die tegelijkertijd ook aan de clubs vraagt om mee te investeren in hun eigen jeugd. Op die manier kan er zoveel meer gerealiseerd worden, voor alle sporten. Een verhaal van rechten en plichten, dat ik weervind in het goede beleid van de N-VA en dat ik 100% wil ondersteunen.”

Sofie Joosen, de kandidaat-burgemeester voor N-VA, is opgetogen: “Met Tine halen we weer een buitengewoon goede kandidate in huis. Een heel sterke vrouw, geëngageerd, bevlogen en met een groot hart voor Duffel. Ik ben heel blij dat zij mee haar schouders wil zetten onder het N-VA-project voor onze gemeente. We werken ondertussen hard verder aan een sterke lijst. Dat wordt een goede mix van ervaring en nieuwe mensen zoals Tine.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is